Latexfalt - Vermeulen Kunststofvloeren voor bedrijven
Kunststofvloeren maken het interieur van uw kantoor, winkel, horeca- of bedrijfspand echt af! Is uw oude vloer toe aan vervanging, restauratie of renovatie? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij leggen, onderhouden en renoveren van bedrijfsvloeren voor bouw, nieuwbouw en bestaande bouw.

Kwaliteitsvloeren door vakmensen!
Of het nu gaat om compleet nieuwe kunststofvloeren of alleen de coating van de vloer, als vloerenbedrijf kunnen wij u helpen. Te beginnen met vrijblijvend advies! Voor het leggen van een epoxy- of polyurethaanvloer, betonlookvloer, troffelvloer, siergrindvloer, HACCP-vloer of ESD-vloer is specialistische vakkennis een must.
    
Zeker met het huidige pakket van eisen aan de afwerking, het maken en leggen van de vloer zijn vakmensen nodig. Bij Latexfalt - Vermeulen Kunststofvloeren werken deze vakmensen. Vanuit ons bedrijf in Hazerswoude bedienen wij heel Nederland!

Vloeren voor diverse branches
De vloeren van Latexfalt - Vermeulen Kunststofvloeren zijn duurzaam, van goede kwaliteit en tegen een scherpe prijs! Wij produceren en maken de vloeren zelf. Onze producten variëren van vloeren voor algemene doeleinden zoals, kantoren, winkels en showrooms tot vloeren voor specifieke industriële toepassingen zoals opslag en distributie, bouwmarkten, productie industrie, chemische en grafische industrie. Maar ook openbare gebouwen als ziekenhuizen, scholen, musea en theaters behoren tot onze doelgroep. Net als parkeergarages, hellingbanen en parkeerdaken.

Verschillende kunststofvloeren
De vloer producten van Latexfalt - Vermeulen Kunststofvloeren zijn divers en op maat. Wij leveren o.a. gietvloeren, siergrind vloeren, coatingvloeren, betonlook vloeren en troffelvloeren. Ook specifieke eisen als vloeistofdicht, chemisch bestendig, antislip, antistatisch of brandvertragend zijn geen probleem voor ons. Op deze website vindt u alle Latexfalt producten afzonderlijk op een pagina, maar kan u ook snel en gemakkelijk navigeren op specifieke wensen en eisen als toepassingen en eigenschappen.

Gedegen Advies
Wilt u vrijblijvend advies over het leggen, onderhouden, restaureren of renoveren van kunststofvloeren, neem dan contact met ons op en bel 071-341 9108, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of maak gebruik van het contactformulier.

Wij reageren uiterlijk binnen 2-3 werkdagen.