U zoekt een duurzame, slijtvaste en liefst antislip vloer voor uw winkel of showroom die ook nog mooi past bij het interieur? Probeer dan eens een kunststofvloer. Kunststofvloeren zijn ideaal voor winkels en showrooms - kortom ruimtes - waar veel activiteiten en verkeer is. Deze vloeren zijn namelijk makkelijk in onderhoud, goed schoon te houden en zijn in vele kleuren, maten en soorten verkrijgbaar. 

Hierboven ziet u de verschillende vloer producten van Latexfalt die passen bij winkels en showrooms. Wat dacht u van een prachtige siergrindvloer of juist een mooie betonlook vloer helemaal in lijn met uw industriële uitstraling van de ruimte. De mogelijkheden zijn oneindig. Vraag onze vloerspecialist naar de variaties.

Gedegen Advies

Wilt u vrijblijvend advies over het leggen, onderhouden of renoveren van uw vloer, neem dan contact met ons op en bel [+31] 071-341 9108, mail ons of maak gebruik van het contactformulier.

 

Producten in deze categorie

Latexfalt Siergrind
Latexfalt® Siergrindvloeren zijn decoratief en uiterst functioneel. Mooi, makkelijk en duurzaam.Latexfalt Betonlook

Trendy, modern en stijlvol. Dat zijn de drie trefwoorden als het gaat om de Latexfalt® Betonlookvloer.

Latexfalt Multiflex PU

De Latexfalt® Multiflex vloer is een prachtige vloer met een hoge esthetische waarde die past in vele verschillende ruimtes.Latexfalt Monoart

Kunst, emotie en decoratie. Dat is waar het bij Latexfalt® Monoartvloeren om draait.