Eten wordt met zorg bereid, Latexfalt levert kunststof vloersystemen waar je op kunt bouwen. Een juiste balans tussen veiligheid en hygiëne. Met een naadloze overgang in een wandafwerking zodat vuil en bacteriën zich niet kunnen nestelen. Een eerste vereiste in het HACCP-management. Ook met oog voor detail, aansluitingen op putten, goten en roosters dienen rondom een perfecte dichte aansluiting te hebben. Vloeren die voldoende stroef zijn en geen vocht opnemen, vloeistofdicht dus. 

Latexfalt beschikt over een pakket aan vloersystemen, toegespitst op uw specifieke productieproces. Mechanisch sterk, slijtvast en duurzaam. Maar ook in het ontwerp is van alles mogelijk. Desgewenst kunnen afbeeldingen, logo’s of een routing naadloos in de afwerking.

Deze producten zijn mogelijke vloeren voor de horeca industrie en horecakeukens of keukens in bijvoorbeeld (zorg)instellingen.

Gedegen Advies

Wilt u vrijblijvend advies over het leggen, onderhouden of renoveren van uw vloer, neem dan contact met ons op en bel [+31] 071-341 9108, mail ons of maak gebruik van het contactformulier.

 

Producten in deze categorie


Latexfalt Multiflex PU

De Latexfalt® Multiflex vloer is een prachtige vloer met een hoge esthetische waarde die past in vele verschillende ruimtes.

 

Latexfalt Granucolvloer
Een Latexfalt® Granucolvloer heeft een decoratieve uitstraling. Een prachtige vloer voor verschillende toepassingen.

 

Latexfalt Gietvloer
Latexfalt® Gietvloeren zijn geschikt voor veel toepassingsgebieden en hebben een hoge estethische waarde!

 

Latexfalt Chipsvloer
Latexfalt® Chipsvloeren zijn decoratief en representatief. Vooral te vinden in facilitaire ruimtes als gangen, toiletten en doucheruimtes.

 

Latexfalt Troffelvloer
Zware belasting, duurzame vloer, makkelijk in onderhoud. Dat zijn de Latexfalt® Troffelvloeren. Speciaal voor industrieel gebruik!