Het eisenpakket voor de vloerafwerking in een ziekenhuis is misschien wel het meest divers. Een uitdaging dus. Ten eerste is er sprake van een intensieve mechanische belasting van het oppervlak. Gerij met karren, duizenden mensen, geschuif met stoelen en tafels. Daarbij komt de chemische belasting met bijvoorbeeld urine, bloed, medicatie. Maar dat is nog niet alles, want in de OK gelden weer specifieke eisen ten aanzien van de antistatische werking van de vloer, ESD-veilig dus. Hygiëne speelt natuurlijk ook een belangrijke rol. 

Latexfalt levert daarom volledig naadloze vloeren met een strakke overgang in een wandafwerking, honderd procent vloeistofdicht. Volgens de laatste HACCP-norm in de keukens en voedselopslag. Tot slot wil het oog ook wat. Latexfalt biedt eindeloze mogelijkheden ten aanzien van het design. Het ziekenhuis komt tot leven, en dat geldt ook voor de vloer.

Gedegen Advies

Wilt u vrijblijvend advies over het leggen, onderhouden of renoveren van uw vloer, neem dan contact met ons op en bel [+31] 071-341 9108, mail ons of maak gebruik van het contactformulier.