Kunststofvloeren
Je ziet ze overal: in kantoren, showrooms, winkels, supermarkten en op vliegvelden, waar  mechanische belasting, hygiëne en resistentie tegen chemicaliën en antistatische eigenschappen vaak een belangrijke rol spelen.

Uitstraling
De angst dat een kunststofvloer koud overkomt is ongegrond. Het gemak waarmee kunststofvloeren combineren met vloerverwarmingssystemen veegt de letterlijke interpretatie van ‘koude vloer’ onderuit. Bovendien loopt het prettig, is gemakkelijk schoon te houden, staat strak en modern en is in vele kleuren en kwaliteiten leverbaar. Het design zorgt ervoor dat een kunststofvloer mooi, warm en sfeervol oogt.

Kunststof vloersystemen
Kunststofvloeren zijn er in verschillende soorten en afwerkingen:

Latexfalt® Colortop
Latexfalt® Gietvloer
Latexfalt® Troffelvloer
Latexfalt® Slijtlaag
Latexfalt® Grindvloer
Latexfalt® Dekvloer

Milieu en gezondheid
Milieu en gezondheid staan bij Latexfalt-Vermeulen Kunststofvloeren in een hoog vaandel. Al jaren zijn onze vloeren oplosmiddelvrij en voldoen meerdere systemen aan de emissie eisen gesteld in DIN EN 13813.

Gedegen Advies

Wilt u vrijblijvend advies over het leggen, onderhouden of renoveren van uw vloer, neem dan contact met ons op en bel [+31] 071-341 9108, mail ons of maak gebruik van het contactformulier.