Stel u heeft als bedrijf of particulier een nieuwe vloer nodig. De oude vloer is kapot, gescheurd of voldoet niet meer aan de milieu eisen. Dan heeft u de keuze om een nieuwe vloer te leggen of de oude bestaande vloer te renoveren. Niet alle vloeren zijn gebaat bij renovatie, maar veel vloeren wel. Zeker als er – na jarenlang intensief gebruik - sporen van slijtage zijn opgetreden. Of als de vloer zijn frisheid verloren heeft, maar de basis nog goed is. Voor deze vloeren kan Latexfalt vaak snel en gemakkelijk een oplossing regelen.

Waarom vloeren renoveren?
Er zijn verschillende redenen om een vloer te renoveren en niet een volledig nieuwe vloer aan te schaffen. Natuurlijk is dat allereerst een kostenoverweging. Een nieuwe vloer kost veel geld. Renovatie is vaak een goedkopere oplossing dan het leggen van een nieuwe vloer. Verder kan het zo zijn dat renovatie van een vloer minder overlast geeft dan het leggen van een compleet nieuwe vloer. Iets wat zeker voor bedrijven uiteindelijk een grote kostenbesparing oplevert.
 
Welke vloertypen zijn geschikt voor renovatie?
Alle kunststofvloeren, epoxy vloeren en gietvloeren zijn geschikt voor renovatie.
 
Specialist in renovatie
Latexfalt is een specialist in vloerrenovatie. Door onze jarenlange ervaring hebben wij niet alleen veel vloeren gelegd, maar ook veel vloerproblemen voorbij zien komen. Wij hebben daarom voor iedere vloerprobleem wel een oplossing! Vloer renovatie is voor veel bedrijven dé oplossing. Heeft u problemen met uw bestaande vloer en overweegt u een nieuwe vloer aan te schaffen, laat het ons dan even weten. Wij inventariseren voor u of het renovatie van uw bestaande vloer een optie is. Zo ja, dan bespaart u dat veel geld. Voor aanvullende informatie, bezoek ook www.latexfaltvloeren.nl.

Gedegen Advies

Wilt u vrijblijvend advies over het leggen, onderhouden of renoveren van uw vloer, neem dan contact met ons op en bel [+31] 071-341 9108, mail ons of maak gebruik van het contactformulier.