Natte en gladde vloeren zijn vaak de oorzaak van de vele ongelukken die in Nederland gebeuren. Dit levert niet alleen problemen op voor diegene die uitglijdt, maar ook voor de eigenaar van het bedrijf of het pand waarin het gebeurde. Voor u het weet kunt in allerlei vervelende juridische kwesties verwikkeld zijn. En daar zit niemand op te wachten. De oplossing? Een antislip vloer!

Voordelen antislip vloer
Antislip zorgt ervoor dat vloeren minder glad, makkelijker beloopbaar en dus veiliger worden. Antislip vloeren werken in droge en natte omstandigheden en kunnen zowel buiten als binnen gelegd worden. Verder zijn deze vloeren makkelijk in onderhoud vanwege de vuil- en waterafstotende werking.

Aanbrengen anti slip coating
Een antislip vloer is eigenlijk een extra coating die op de bestaande vloer wordt aangebracht. Het voordeel hiervan is dat het een oppervlaktebehandeling is en de vloer niet verwijderd hoeft te worden. De coating bestaat uit een kunststof harslaag met een korrelachtige structuur als toevoeging. Voordat de antislip laag gelegd wordt, dient de ondervloer goed en grondig schoongemaakt te zijn. Na het reinigen kan dan de antislip coating worden aangebracht. De voordelen van dit type coating zijn: 

- Redelijk snel aan te brengen (slechts 1 laag)
- Na geringe tijd weer beloopbaar (ca. 12 uur)
- Kan zowel binnen als buiten aangebracht worden
- Vuilafstotend
- Waterafstotend

Toepassing anti slip vloeren
Antislip vloeren zijn ideaal voor redelijk voor de hand liggende ruimtes als horecakeukens en keukens van zorginstellingen of andere facilitaire bedrijven, productieprocessen met natte ruimtes, trappen, bruggen, supermarkten, zwembaden en sanitaire ruimtes als toiletten en douche ruimtes. Maar antislip vloeren zijn ook te vinden op hellingen, in galerijen en in hotels.

Gedegen Advies

Wilt u vrijblijvend advies over het leggen, onderhouden of renoveren van uw vloer, neem dan contact met ons op en bel [+31] 071-341 9108, mail ons of maak gebruik van het contactformulier.