Stel u heeft een pand, woning of kantoor en daar breekt brand uit. Dan zou u een groot voordeel halen uit het feit dat uw pand brandvertragende maatregelen waaronder brandvertragende daken, gevels, muren, plafonds en natuurlijk brandvertragende vloeren heeft ingebouwd. De brand kan zodoende minder snel om zich heen slaan en indien de brandweer erop tijd bij is, kan dit nog het één en ander redden.

Toepassing brand vertragende vloer
Een brand vertragende vloer is niet alleen weggelegd voor bedrijven. Nee, ook veel particulieren kiezen voor een brand vertragende vloer en brandvertragende maatregelen in huis. Geen wonder, want een huis is de omgeving waar je toch wel veel te verliezen hebt als de boel in vlammen opgaat. Dit vloertype zijn dus zowel in bedrijfspanden, kantoren, zorginstellingen, overheidsgebouwen als ook woningen, appartementen en appartementcomplexen te vinden.

Vloeren die brandvertragend werken
Vloeren die brand vertragend werken zijn meestal gietvloeren en kunststof vloeren. De werking zit in de vloer of de giet- of kunststof vloer is voorzien van een brandvertragende coating. Deze vloeren of coating zijn gemaakt van middelen waarin geen milieu- of gezondheidsbelastende stoffen zijn verwerkt. Alle bovengenoemde producten van Latexfalt op deze pagina zijn brandvertragende vloeren.

Gedegen Advies

Wilt u vrijblijvend advies over het leggen, onderhouden of renoveren van uw vloer, neem dan contact met ons op en bel [+31] 071-341 9108, mail ons of maak gebruik van het contactformulier.