In omgevingen waar veel gewerkt wordt met chemische middelen, is een goede bescherming tegen deze chemische middelen noodzakelijk. En dit betreft niet alleen de mensen, kleding of apparatuur in die omgeving. Een chemische bestendige vloer kan goed van pas komen in bijvoorbeeld werkplaatsen, garages, productieruimtes maar ook ziekenhuizen, scholen met praktijkruimtes en kantoren.

Bestendigheid
Vloeren met de aanduiding chemisch bestendig zijn bestand tegen chemicaliën waaronder diverse zouten, zuren, paraffine, siliconenolie, water en zeepoplossingen. Let op dat deze chemicaliën - ondanks dat de coating bestand tegen ze is - wel kunnen zorgen voor verkleuring van de vloer.   

Waarom beschermen?
Dat moge duidelijk zijn. Naast vervelende ongelukken zijn er ook een aantal zware overheidsmaatregelen die moeten voorkomen dat milieu eisen opgevolgd worden. Anders bestaat de mogelijkheid dat onbewust veel milieuonvriendelijk stoffen toch in de bodem verdwijnen.

Gedegen Advies

Wilt u vrijblijvend advies over het leggen, onderhouden of renoveren van uw vloer, neem dan contact met ons op en bel [+31] 071-341 9108, mail ons of maak gebruik van het contactformulier.