LATEXFALT levert afwerkingen voor parkeergarages en parkeerdaken.

Bij parkeergarages wordt doorgaans een keuze gemaakt tussen een Latexfaltvloer of Lastofaltvloer, afhankelijk van de ondergrond en/of eisen. Indien gewenst kan deze vloer worden afgewerkt met een Latexfalt Colortop.

Bij parkeerdaken en hellingbanen wordt Latexfalt Parkdeck toegepast, een polymeer gemodificeerde emulsie welke wordt ingestrooid met een gebroken steenslag. De afwerking wordt in twee lagen opgebouwd en geeft een totale dikte van 5 - 8 mm. De kleur van de afwerking wordt bepaald door het instrooimateriaal. Dit kan o.a. zijn Basalt, Porfier, Gekleurde Steenslag, etc.

Latexfalt Parkdeck geeft een slijt- en slipvaste ondergrond welke het onderliggende beton beschermt tegen indringen van water, vuil en dooizouten. In combinatie met randdetails en eventuele inlagen is het mogelijk een waterdicht systeem te creëren. Daar waar uitvullingen noodzakelijk zijn, is de Latexfalt Parkdeck afwerking te combineren met een Latexfaltvloer.

Gedegen Advies

Wilt u vrijblijvend advies over het leggen, onderhouden of renoveren van uw vloer, neem dan contact met ons op en bel [+31] 071-341 9108, mail ons of maak gebruik van het contactformulier.