Zorg voor het milieu is een zeer actueel onderwerp. Veel bedrijven krijgen dan ook de komende periode te maken met milieu technische voorzieningen. Eén manier om te voorkomen dat chemische stoffen wegvloeien in de bodem is een vloeistofdichte vloer.

Bodembeschermende voorzieningen
Dit ongecontroleerd wegvloeien van bodembedreigende stoffen kan voorkomen worden door het ontwikkelen van nieuwe materialen, grondstoffen en bouwkundige constructies. Latexfalt heeft veel ervaring met de uitvoering van bodembeschermende voorzieningen. Wij voldoen bijvoorbeeld aan de hoge normen die het Plan Bodembeschermende Voorzieningen stelt. 

Overheidsmaatregelen
Garages en werkplaatsen, de productie industrie en vele andere branches en bedrijven krijgen - zoals gezegd - binnenkort te maken met overheidsmaatregelen op het gebied van vloeistofdichte voorzieningen. Zit u met vragen omtrent deze materie? Schroom niet contact met ons op te nemen.

Gedegen Advies

Wilt u vrijblijvend advies over het leggen, onderhouden of renoveren van uw vloer, neem dan contact met ons op en bel [+31] 071-341 9108, mail ons of maak gebruik van het contactformulier.